• Albirea dinților

  Procedura stomatologică,scopul căreia este deschiderea culorii smalțului dentar.

 • Protezarea

  Protezarea permite restabilirea funcției normale și anatomiei dinților pierduți.

 • Diagnosticarea

  Radiografia a devenit o metodă tradițională de diagnostic.

 • Implantarea dinților

  În absența dinților componenta estetică nu este singurul motiv pentru a plasa implantul.

                                                                                                      DESPRE NOI

Clinica stomatologică „Perfect Dent SB” a fost inaugurată în luna iunie 2015 şi dispune de cele mai performante utilaje medicale, iar specialiştii clinicii utilizează cele mai noi şi inofensive metode de tratament al pacienţilor.

Motto-ul nostru este :"facem totul pentru pacienți". Facem tot posibilul ca aceștia să fie mulțumiți de serviciile noastre și să aibă încredere în noi. Fiecare pacient este important pentru noi și este tratat în mod special. 

În cadrul clinicii „ Perfect Dent SB” puteți beneficia de tratamente la cele mai înalte standarde, într-un mediu relaxant ce vă oferă confort maxim. Avem grijă de sănătatea dumneavoastră , atât prin tratamentele pe care le oferim , cât și prin măsuri stricte de sterilizare și igienă. Sterilizarea se realizează după ultimele norme impuse de UE, personalul poartă măști și mănuși în timpul intervențiilor, iar consumabilele sunt de unică folosiță. 
Clinica este dotată cu aparatură de ultimă generație, unituri stomatologice complet utilate.

În afara dotării la standarde înalte a clinicii, reusita tratamentelor este asigurată si de profesionalismul echipei de medici. Echipa noastră este formată din specialiști tineri, informați asupra ultimelor inovații și tehnologii, specializați în cadrul a numeroase cursuri si congrese.

Clinica „Perfect Dent SB”  abordează toate specialitățile stomatologice, oferind un tratament complet și complex, folosind materiale și tehnici moderne, care permit obținerea rezultatelor de excepție în domeniul stomatologic. Oferim servicii de cea mai bună calitate pacienților noștri pentru ca aceștia să fie tot timpul cu zîmbetul pe buze.

 

Impresii
Contacte
Perfect Dent SB
Social Networking
Program de lucru
Luni-vineri:  9:00-18:00   Sîmbătă:  9:00-14:00
Яндекс.Метрика
Toate drepturile rezervate © 2024г.